Husrensning – slip af med dårlig energi og drilleånder

Oplever du uforklarlige fænomener derhjemme? Er dit hjem uroligt, har du svært ved at sove, eller bryder du dig ikke om at opholde dig i bestemte rum på grund af dårlig energi? Så kan en husrensning være løsningen.

Som clairvoyant hjælper jeg dig, hvis dit hus er hjemsøgt. Med base i Helsingør har jeg især udført husrensninger i Helsingborg, Hillerød, Hørsholm og andre omkringliggende byer.

Hvordan foregår en husrensning?

Jeg kan foretage en husrensning, hvis det spøger i din bolig, hvis der er dårlig stemning, eller hvis du føler dig utryg. Det kan for eksempel være en ånd, der driller, som man vil hjælpe videre.

En rensning tager cirka 1-2 timer. Her vil jeg gå rundt og tjekke de forskellige rum og tale med de sjæle og ånder undervejs, der eventuelt befinder sig i dit hjem. Jeg vil sende ånderne videre og tale med dig om, hvad du føler og tænker. Rensningen bliver sluttet af med en healing.

Prisen er mellem 700-3000 kroner alt efter dit hjems størrelse.

Kontakt mig og hør mere

Jeg har bred erfaring med clairvoyance og afdødekontakt, hvorfor jeg kan hjælpe med meget mere end blot husrensning. Jeg arbejder også med Bach Remedie Terapi og tilbyder denne behandling som et ekstra tilbud. Jeg kan også tilbyde aura-healing eller touch for health-behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at bestille tid til en session eller en husrensning.

Skal jeg hjælpe dig?

For bestilling af clairvoyance session eller spørgsmål vedr. disse er du velkommen til at kontakte mig

    Skriv dit navn *

    Skriv din mail *

    Skriv dit telefonnummer *