Healing og fjernhealing hos en clairvoyant

Vil du gerne opnå ro og balance fysisk såvel som følelsesmæssigt? Som clairvoyant tilbyder jeg åndelig healing, der kan fjerne blokeringer og give dig den forløsning, du længes efter.

Med base i Helsingør har jeg især mange kunder omkring Helsingborg, Hillerød og Hørsholm. Dog tilbyder jeg også fjernhealing, hvilket betyder, at du kan modtage min healing, uanset hvor I verden du befinder dig. Det kan blandt andet være hjemme i din stue, hvor du føler dig mest tryg.

Healing giver indre balance

I mit virke som clairvoyant arbejder jeg med et åndeligt healerhold, energi-healing og krystal-healing til helbredelse af krop og sind. Føler du dig for eksempel stresset og udbrændt, eller ønsker du at styrke din indre balance, så er healing en oplagt mulighed for behandling.

Hvis du ikke har mulighed for at møde mig i Helsingør, eller hvis du gerne vil blive i dine trygge, hjemlige rammer, så kan du benytte mit tilbud om fjernhealing. Det foregår således, at du skriver eller ringer til mig om dine problemer. Når vi har aftalt en tid, så sætter du dig et behageligt sted – eventuelt med noget beroligende musik i baggrunden. Herefter går jeg i gang.

Du vil efterfølgende modtage en tilbagemelding via e-mail eller telefon.

Pris:
1/2 time 450 kr.
1 time 900 kr.

Har du brug for en healer? Kontakt mig i dag

Du skal endelig ikke tøve med at skrive eller ringe til mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring healing, fjernhealing eller mine andre behandlinger inden for clairvoyance. Jeg står klar til at rådgive dig – også på lang afstand!

Skal jeg hjælpe dig?

For bestilling af clairvoyance session eller spørgsmål vedr. disse er du velkommen til at kontakte mig

  Skriv dit navn *

  Skriv din mail *

  Skriv dit telefonnummer *

  Skal jeg hjælpe dig?

  For bestilling af clairvoyance session eller spørgsmål vedr. disse er du velkommen til at kontakte mig

   Skriv dit navn *

   Skriv din mail *

   Skriv dit telefonnummer *