Bach-terapi – kom i balance

Går du rundt med en følelse af ensomhed, sorg, jalousi, angst eller modløshed? Har du mange forvirrende tanker, oplever du søvnløshed, eller befinder du dig i en livskrise med manglende selvtillid til følge? Så kan Bach-terapi måske være noget for dig.

I mit arbejde med bachremedier kan jeg tilbyde dig en naturbaseret flaske med væske, der er skræddersyet til dine følelsesmæssige behov. Jeg holder til i Helsingør og har derfor hjulpet mange mennesker i Helsingborg, Hillerød, Hørsholm og omkringliggende byer med clairvoyance og lign.

Hvad er Bach-terapi?

Dr. Edward Bach var en velrenommeret læge, forsker, bakteriolog og patolog i England i begyndelsen af 1900-tallet. Han udviklede 38 Bach-blomsterremedier, der skulle afhjælpe negative følelsesmæssige stemninger og hjælpe personen tilbage i balance.

Som clairvoyant og uddannet Bach-terapeut har jeg god erfaring med at benytte Bachs blomsterremedier – også kaldet blomsterterapi – i min behandling af klienter med for eksempel angst, træthed, ensomhed eller andre negative følelser.

Hvordan foregår en session?

I en session på 50 minutter stiller jeg spørgsmål for at typebestemme dig som klient og komme ind på dine vanskeligheder. Herefter blander jeg en flaske bestående af syv remedier, som du får med hjem og skal tage over tre uger. Efter de tre uger ringer du til mig og får evt. en ny blandingsflaske, indtil resultatet er tilfredsstillende.

Blandingsflasken bliver skræddersyet til dig, så den passer til dine individuelle behov.

Rescue blandingsflaske

Jeg tilbyder også en blandingsflaske fra Rescue, der på forhånd er sammensat af fem remedier: Impatiens, Cherry Plum, Rock Rose, Star of Bethlehem og Clematis. Den beroliger, modvirker chok og traume og er god efter et skænderi, ved eksamen eller før tandlægen. Det er altså en flaske, man altid bør have med sig.

Ligesom den personlige blandingsflaske tages fire dråber i et glas vand – eller op til en halv liter vand – fire gange om dagen, indtil forandringen indtræder.

Ring og bestil tid til en konsultation

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad Bach-terapi kan gøre for dig og dit følelsesliv, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Bach-terapi er for alle, herunder kvinder i overgangsalderen, børn, dyr og planter.

Hvis du bor langt væk, er du velkommen til at skrive et brev eller ringe. Du vil da få tilsendt flasken.

Jeg står naturligvis også klar til at hjælpe dig med afdødekontakt, healing eller andre opgaver for en clairvoyant.

Skal jeg hjælpe dig?

For bestilling af clairvoyance session eller spørgsmål vedr. disse er du velkommen til at kontakte mig

  Skriv dit navn *

  Skriv din mail *

  Skriv dit telefonnummer *

  Skal jeg hjælpe dig?

  For bestilling af clairvoyance session eller spørgsmål vedr. disse er du velkommen til at kontakte mig

   Skriv dit navn *

   Skriv din mail *

   Skriv dit telefonnummer *