Uddannet clairvoyant rådgiver med private sessions

Clairvoyant behandling

Få et blik ind i fremtiden

Clairvoyance betyder klart syn og hentyder til et lidt kraftigere syn end de fleste har. Det betyder klarhørelse, klarfølelse, og klarsyn. 

Nogle evner man anvender til at opfange ånder, og ånde dyr, genstande og opfange beskeder med som man giver videre til klienten.

Når du kommer til clairvoyance kan det være af mange årsager

  • Spørgsmål om jobbet, karriere, eller uddannelse
  • økonomi, hvad kan du gøre, tiltræk penge
  • kærlighed, parforhold, familie
  • følelser og din personlige udvikling, specifikke opgaver. 
  • bolig, er der god energi, skal du flytte eller er du flyttet, husrensning
  • med helbred, fysisk og psykisk
  • fortiden eller fremtidsplaner,
  • reinkarnation, hvem var du og hvad kan du bruge det til nu
  • afdøde kontakt, få kontakt til de afdøde

En session kan også tages over telefonen, eller som brev clairvoyance. Eller Skype. 

 

Sammen med en række psykiske evner som psykometri der betyder at sanse en genstands historie og udstråling på lang afstand. For eksempel en ring tilhørende en afdød i familien, eller en gammel broche man har købt på et loppe marked.
Det kan også være foto metri, der handler om at aflæse et foto. Det kan for eksempel være et foto af et gammelt familie medlem, som du vil høre noget om.
Ud over det arbejder jeg med reinkarnations aflæsning, der kan være en hjælp til at forstå sig selv og styrke de kvaliteter man har bygget op igennem de sidste liv.

Når du kommer til en session der varer ca. 50 minutter kan du have taget et foto med af en afdød. Eller have gjort nogle spørgsmål klar eller have taget en halskæde med fra en afdød. Som kan guide os ind på det som du har brug for.

Vi kan evt. starte med englekort. En sæt der er udviklet af Doreen Virtue. Amerikansk clairvoyant og psykolog.

Jeg trækker tre kort, der kan være med til at lede os i den rigtige retning.

Eller vi kan arbejde via en aura healings tegning. En metode til at se hvad der ligger i din aura.

Jeg kan også godt give dig en krystal sten, som du kan kode med din egen private programmering og bringe med dig hvor du vil.

Prisen er den samme som ved en almindelig clairvoyance.

 

Jeg tilbyder også dyre clairvoyance som kan være en hjælp hvis dit kæledyr har problemer.

 

Afdødekontakt

Jeg tilbyder også ren afdødekontakt. Der er 50 minutter med ren åndekontakt med de ånder der er rundt om dig. Det er som regl en meget spændende og kan være meget forløsende oplevelse at få ånde kontakt.   Jeg underviser i hvordan du selv kan gå videre og arbejde med afdøde kontakt. 

 

Husrensning

Man kan opleve at ens hjem er uroligt, at man har svært ved at sove, eller ikke kan lide at opholde sig i bestemte rum, eller at man oplever en tung stemning. Her kan en husrensning hjælpe.

Og husrensning hvis der er noget der spøger, eller der er en dårlig stemning i din bolig, eller du føler dig utryg. Det kan være en ånd der driller og man vil i dette tilfælde hjælpe ånden videre.

Det tager ca. 1-2 time. Hvor jeg vil gå rundt og chekke de forskellige rum. Og vil undervejs tale med ånder eventuelt befinder sig i dit hjem, og sende dem videre, og tale med dig om hvad du føler og tænker. Prisen er mellem 700-3000 kr alt efter dit hjems størrelse, og bliver sluttet af med en healing.

Jeg arbejder også med Bach Remedie Terapi, og tilbyder som elev på sidste trin behandling som et ekstra tilbud, eller en aura healing, eller touch for health behandling. Se under behandling.

 

Kontakt mig

Få en blik ind i fremtiden

Kontaktoplysninger

Lokal Clairvoyanten
Tlf.nr.: +45 22 89 11 30
info@lokalclairvoyanten.dk
Skype: paradisezenia1
Anne-Marie Zenia Hansen

Adresse

Lokal Clairvoyanten
Stjernegade 19 a.
3000 Helsingør

CVR. 29954232
Tilmeld dig mit nyhedsbrev